diumenge, 11 de novembre del 2007

A SF amb el Jordi (III)

Hola!!
Doncs res, el dia següent al de les bicis jo havia d'anar a treballar pel matí així que el Pinxo se'n va anar, amb tot el vestuari reglamentari per ser un bon guiri (càmera, guia, mapes del Muni, ulleres de sol,...) a Chinatown i Financial District! us poso algunes de les fotos que va fer! primer a Chinatown, que és un lloc on vas caminant pel carrer i de sobte el trobes un edifici com aquest de la foto, amb aquestes teulades tan característiques! (no pots no adonar-te'n que estàs a Chinatown!! jejejeje).

I mireu què divertit el fet d'anar al banc a treure diners! oi que sembla que sigui de joguina?? està com tret d'una altra època!! jejeje. I a més l'edifici està com encaixonat entre edificis normals!! XD



I després de Financial district us poso una foto que m'agrada molt perquè reflecteix molt bé el que és aquest barri. És a dir, edificis enormement grans un al costat de l'altre! de vegades quan hi ha molta boira i està baixa, la boira envolta aquests edificis i sempre penso en el que deuen estar pensant la gent que treballa allà, perquè no deuen veure absolutament res!

I per últim, us poso una foto d'una autèntica diligència de la Wells Fargo, el sistema de transport i de correus que teníen antigament (i que surt de tant en tant a les pelis!). Pel que es veu hi ha un museu a Financial District tot dedicat a la Wells Fargo i a part d'aquesta diligència també hi ha la història d'aquesta companyia, i també expliquen coses sobre un paio que no parava d'atacar les diligències!! No us en puc parlar gaire més perquè no he estat en aquest museu i el que us poso és el que em va explicar el Pinxo, però si voleu més informació, ja sabeu a qui heu d'acudir!! ;D


Jo em vaig reunir amb ell al centre cap a l'hora de dinar, i he de dir que ens vam pendre una tarda moooolt de tranquis (al menys per la tarda, que ell ja s'havia fotut un bon tute de caminar pel matí!!), intentant recuperar la sensibilitat a les cames (què exagerda que sóc!!! :-P) així que vam estar fent un passeig tranquilament pel Downtown i anant de compres! si és que... el dólar està molt baix respecte l'euro... i clar... veus aquells preus baixos al convertir-los a euros... que no te'n pots estar... jejejeje. A més, el Pinxo va descobrir una botiga friki on tenen mooolts jocs (per tots aquells frikis que llegeixen el blog... està el Bang, el Zombies, el Cash'n Guns, el Ciudadelas,..... i un munt més! fins i tot hi ha un Catan de viatge!!!!).