diumenge, 16 de desembre del 2007

Festa alemanya

Holaaa!!!

La setmana passada em van convidar a una festa a casa de la Katrin, que és una noia alemana del laboratori del costat!! i el centre d'atenció de la festa era una beguda que és típica de la seva terra! és una beguda que bàsicament és vi amb sucre i es prepara posant vi dins d'una cassola gran, llavors se li posa una graella a sobre d'aquesta cassola per poder col·locar-hi a sobre un tros de sucre compacte en forma de con. Aquest tros de sucre es mulla amb rom i llavors s'encén i al cremar el sucre, va caient a dins de la cassola amb el vi, així que quan et veus el vi està dolç i calentet!! Us poso les fotos de tot el procés, ara que ja me les han passat!! jeje.

Aquí el "xiringuito" muntat, amb el sucre a sobre la graella


La Katrin posant el rom sobre del sucre...

I encenent el sucre...

I quan tanquen els llums es veu la flama de sucre que s'està desfent i els trossets que es van desfent van caient dins del vi!


I aquí nosaltres!! amb la Katrin al mig!! va anar un munt de gent a la festa! i fins i tot va venir el nostre jefe, que resulta que viu al creuar el carrer!! i també van portar els seus fills, així que els vaig poder conèixer per fi, tant que me n'havien parlat!