dimarts, 4 de desembre del 2007

A SF amb el Jordi (VIII)

Hola!!!

Doncs començo la recta final de les vacances amb el Jordi per terres ianquis!! El dissabte vam decidir anar a fer un picnic al Golden Gate Park i vam tenir molta sort perquè va fer un dia molt maco! El primer que vam voler anar a visitar al parc va ser la reserva de búfals ja que és el que està més a prop de casa meva però resulta que quan vam arribar no n’hi havia ni un!! No sé on els devien tenir però allà no... jejeje. Vam decidir que la nostra següent parada seria un lloc on tenen tot un jardí de tulipans amb un molí (tot plegat, molt holandés... XD) i quan vam arribar vam trobar el molí però ni un tulipà... vaja tela!! (us poso una foto del molí, i tota la gespa de la dreta hauria d'estar plena de tulipans!!! XD).



Així que començavem bé... ni un búfal, ni un tulipà... XD Però bueno, a partir d’aquí ja tot molt bé!! Com a la banda oest del parc no hi ha gaires coses més que això, vam dir d’anar a l’altra banda del parc, que és on estan la gran majoria de les coses!! Així que vam anar cap al Muni tot i caminant per un passeig que hi ha al costat del mar (bé, de l’oceà... és el costum de dir mar!) i feia moooooooolt bon dia!! El sol ens va acompanyar tota l’estona!! I ara una foto meva al passeig (tinc un book fotogràfic!! jeje).


I en aquest lloc de la següent foto és on vam fer el picnic!! és l'arboretum del parc, on tenen arbres de tot arreu del món!!! vam buscar una ombreta i a preparar-nos el pa amb tomàquet!!! aiiiisssshhhh!! com trobo a faltar el menjar!!! jejejeje. Al dia anterior ens havíem preparat una truita de patates i ens vam la vam menjar amb pa amb tomàquet!! però què bo!!!!! mmmmhhhhh...


I també vam anar al Japanese Tea Garden, que jo encara no hi havia anat!! és un lloc moooolt txulu on tenen tot de bonsais super macos!!! no sé si els podreu veure bé a la foto però eren una monada!! i és un lloc que et fa estar molt tranquil... no sé perquè és exactament però la sensació és molt txula!!



I tenen les típiques pagodes japoneses i edificis amb les teulades aquestes tan maques!! i aquesta foto és com buscar a Wally!! on està la Nune???? jejejeje.

4 comentaris:

Pinxo ha dit...

Quan li explicava a la Mireia Ribas em va dir que és normal que no trobèssim cap tulipà per que no és la època... jejejeje.

Un petonàs!!

Edurne ha dit...

Emmmm...... jejejejeje... vale... XD Visca la Nune biòloga!!! he de dir que la botànica que vam fer a la universitat estava molt lluny d'apendre el nom de les plantes... així que tinc excusa!! jejeje
Un petonàs!!!

pirena82 ha dit...

Si si, la Obregón posa la mateixa excusa...... JAJAJAJAJAJAJA

Vinga un tito!!! ;)

Edurne ha dit...

Però bueeeeeeeeeno!!! jejejejeje. M'estàs comparant amb la Obregón????? XDDDDDD
Ostres... quin mal ha fet aquesta dona a la biologia...... jaja
Un petonàs!!!