diumenge, 16 de setembre del 2007

De turisme per la ciutat (III): Golden Gate Park i Presidio

El Golden Gate Park és un lloc increïblement encantador, d'aquells llocs que per molt que hi vagis no te'n cansaries mai!! és molt gran i està ple de gent en bici, corrent, passejant... La Katherine (la noia amb la que estic vivint) m'ha deixat la seva bici així que avui m'he convertit en una ciclista més del parc!! hi ha milers de llocs per veure. El primer lloc on he anat, que és el que queda més aprop de casa meva, és a un refugi de búfals (tatanka en la llengua india), on els pots veure campant tranquilament!! i són enormes!!!!




Una dels llocs més famosos del parc és el Conservatori de flors, que és un hivernacle amb una gran cúpula de vidre i l'edifici més antic del Golden Gate Park! ja a fora està rodejat per moltes flors de tots colors... és molt maco!!! ah, i fins al 4 de novembre hi ha una exposició de plantes carnívores amb molt bona pinta!!! futurs sant forisqueros, hi hem d'entrar eh??? ah, i una mica abans d'arribar al conservatori hi ha uns jardins de roses vingudes de tot arreu!!! i fan molt bona olor!!! és tot un luxe anar passejant pels voltants del camí olorant-les!!




Ostres... què difícil se m'està fent triar les fotos per posar-vos... m'agraden totes!!! una altra zona molt famosa és el Japanese Tea Garden. La foto que us poso és la de la seva entrada. Tot i així, he de dir que per entrar s'ha de pagar i com no tenia gaire temps i volia anar a dinar he preferit deixar la visita per un altre dia! però per lo poquet que he vist, sembla un lloc molt txulu!!




Just al costat del Japanese Tea Garden està el San Francisco Botanical Garden i allà es pot trobar l'Arboretum, que és un lloc amb moltíssims arbres vinguts de tot arreu (els tenen dividits segons les zones del món d'on els han portat) a més d'alguns llacs i fonts. És un lloc per perdre's i veure els diferents tipus d'arbres!! ah, i he de dir que a més a més, tot el parc en general fa molt bona olor, ja que van plantar per tot arreu eucaliptus!!! ostres, i amb l'encostipat que portava a sobre avui m'ha anat molt bé això!! jejejeje.


I per últim he anat al Presidio, un parc molt gran al nord de la ciutat. I deu ni do el que he hagut de suar per poder arribar-hi!!! avui he arribat a la conclusió que si no saps si els carrers per on has d'anar fan pujada o no, per si de cas, no hi vagis en bici!! jejejeje. Crec que és la meva gran conclusió del dia i diuen que sempre s'apren algo nou!! ha hagut varies vegades en que m'he hagut de baixar de la bici perquè era impossible!! és que ni Indurain pot pujar aquelles pujades! bé, potser Indurain sí però qualsevol fill de mare no... i tot perquè??? doncs per intentar veure el que crec que és el més conegut de San Francisco: el pont del Golden Gate (altament conegut també com el pont Mapfre... XD). A la foto se'l veu partit perquè al mig hi ha uns arbres però no he sabut trobar cap angle millor i després de suar el que he suat (crec que dec haver perdut dos quilos...) la veritat és que no m'he atrevit a intentar apropar-me més... a més he de buscar un altre lloc on veure'l bé però ja us ben asseguro que si he de tornar al Presidio ho faré en bus!! jejejeje.


Per cert, i ja per acabar, una cosa curiosa que m'ha passat avui és que tres persones m'han parat per demanar-me informació d'on estavem!! una al Golden Gate Part (m'ha dit que com anava amb bici, es pensava que jo era d'allà) i dues al Presidio!!! tanta cara d'americana dec tenir???? XD

1 comentari:

aerinh ha dit...

amiguita americana jajajaja! res, només volia dir que mhan encantat el parc i els jardinets, flower power!