diumenge, 30 de setembre del 2007

De turisme per la ciutat (V): Coit Tower i Pier 39

Hola!!!!
Abans de res, volia dir-vos que us estic escrivint mentre estic fent la bogada!!! Sí, sí… m’he portat el portàtil a la bugaderia!!! Jejejeje. I deu ni do la de gent que hi ha i que fa servir això... perquè no tindran rentadora a casa amb les cases tan grans que tenen?? Quin misteri... I com estic just davant de casa meva pensava que tindria internet (tinc wireless) i durant 10 minuts m’he pogut connectar però ara no sé perquè se m’ha desconnectat, així que us escric i després ja ho penjaré!! Us envio una foto per a que veieu com són les bugaderies per aquí!! Això sí que és típic americà!!!!! XD Tota la gent amunt i avall amb la roba!! I digueu-me friki per escriure-us des d’aquí... jejeje



Bueno, doncs dit això, us explico les meves aventurilles sent una turista més a SF (de dilluns a divendres és una treballadora més... però dissabte i diumenge es converteix en... la Nune turista!!! jejejeje. Perdó, però és que com ho he escrit m'ha recordat a dibuixos d'una saga de superherois!!). Ahir vaig començar la ruta per la Coit Tower, que és una torre que va ser donava per una senyora que es deia Mrs Coit. Des de dalt es poden veure unes vistes molt txules de la ciutat, però les hauré de veure un altre dia perquè no hi vaig pujar... jejeje (eren les 14:30 i encara no havia dinat!). Ara bé, com no podia ser d'una altra manera, per arribar-hi s'havia de pujar i pujar i pujar... hi ha unes escales per arribar-hi (a part d'un bus que agafaré la propera vegada... XD) i les vistes són increibles així que des d'adalt deuen ser una passada! però això serà en una altra part de la saga! Us poso una foto en que es veuen les escales per arribar-hi i la Coit Tower és això rodó amb finestres que es veu a la dreta!



Us poso una de les fotos que vaig fer de les vistes mentres pujava. Es veu el pont anomenat Bay Bridge, que és igual que el pont del Golden Gate però en gris i és el que connecta la ciutat de SF amb Oakland, la localitat que està just a l'altra banda de la bahía de San Francisco. Es va construir 6 mesos després del golden Gate i la veritat és que jo fins arribar aquí no tenia ni idea de que existia! no sé perquè serà famós l'altre i no pas aquest, si són molt semblants!



També vaig fer una volta per la Pier 39, que és el moll on estan els famosos lleons marins de SF!!! Resulta que fa un temps van arribar una colònia d'aquests animalons i allà es van quedar i ara tota aquesta zona està protegida! Són una monada, a part de molt escandalosos!! Deu ni do el que criden!!! i n'hi ha un munt!!! prenent el sol, fent el gandul i banyant-se!! a qui no li agradaria viure així? jejeje. A part de la foto us poso un video perquè els sentiu i oju! no us perdeu els rifi-rafes entre dos lleons marins!! que si ara t'emputxo, que ara em torno a pujar i t'emputxo jo a tu... divertidíssim!!!

4 comentaris:

pirena82 ha dit...

Hola wapa!!!!! :D
M'agrada molt el teu blog, no t'hi havia escrit abans pq ja saps que a mi, això de que se'm acudeixi algu per posar em costa, es com a l'agenda jijiji (quins temps aquells....).
Quina vidorra que tenen els lleons marins aquests, ja només els hi falta el cubata XD.

Vinga un tito!!

Edurne ha dit...

Hola guapíssima!!!!!! Doncs sí... quins temps aquells... deu ni do si en fa, de temps!! jejeje. Ai,que ens fem grans!! XD I sí que és veritat que només els hi faltava el cubata!! i les olivetes, i les patatetes... aisssssshhhh!!! vull menjar pernil!! i fuet!!!! que aquí mengen molt raro!!! jejeje.
Un petonàs!!!!

aerinh ha dit...

jo vull ser lleó mari. Res mes a dir....ajajajaja.
Mi chileno mha cremat les neurones xD.

Edurne ha dit...

Sí, jo també vull ser lleó marí... qui no voldria ser-ho amb al vidorra que es peguen???? XD