dimecres, 19 de setembre del 2007

Ja tinc la targeta!

Bé, és una tonteria i segurament no us importarà gaire però per fi m'han fet la targeta del Gladstone Institute, que és el centre on estic treballant!! bueno, no sé si és per alegrar-se'n o no, perquè això fa que ara pugui entrar tard al centre o també els caps de setmana... ara ja no tinc excusa!! jejeje. Però bueno, dic que per fi que me l'han fet perquè has d'omplir tot de burocràcia a més de que només te la fan els dimarts i els dijous de 9 a 10 (molt no treballaran no??). I el que és més irònic (i completament ilògic) és que per poder anar al lloc on te la fan has de tenir aquesta targeta!!! (ole ole i ole!). Així que vaig haver de demanar que me'n deixessin una per poder anar a fer-me'n la meva!! jejeje. Us poso una foto perquè la veieu!! (en aquest cas també us l'ensenya el Toad!!! aish...... jejejejeje, és que fer-li la foto a la targeta sola era molt avorrit!!!)

8 comentaris:

Pinxo ha dit...

Si que fas treballar al probre Toad...

Un peto guapa

Anònim ha dit...

Hola!!!!

Vec que no pares!!!! Sembla que en dues setmanes ja t' hagis vist tot San Francisco encara que estic segur que encara et queden moltes coses per veure ;)

M' alegro molt de que t' ho estiguis passant tant bé.
Per cert, es pot visitar Alcatraz? Estaria molt guai :p

Petons!!!
Polete!!!

PD: Molt guai la identificació, jo encara guardo la meva de Nova York :p

Edurne ha dit...

Hola!!!
Doncs sí, sí que es pot visitar Alcatraz! l'altre dia vaig estar preguntant pel port per si havia cap vaixell que et portés a la illa i tots em deien que no paraven sinó que rodejaven la illa, però buscant per internet vaig trobar el vaixell que sí que et porta!!! així que hi tant que hi aniré!! però espero que no passi com a la peli de "La roca"!!! jejeje. Un petonàs!!!

pui ha dit...

Hola guapa!!!!
m'agrada moooooolt el teu bloc i el correfoc va anar molt i molt bé! Els diables ens ho vam passar de conya i els tabalers diria que també!

Petonets transoceànics!
Ens veiem aviadet!

dimna ha dit...

Uis!! Mira qui tenim aquí... Ja m'he enterat que estaràs uns tres mesos fora, tu reballa treballa. Jo ja aniré seguint el blog per veure q és de la teva vida pedorrilla.

A q no saps qui soc? ;-P
Bé, una pista.... el meu telf estan els nums creuats i per això te'l vas aprendre de memòria. Ala.

Edurne ha dit...

Hola!!!!
Mireiaaaa, moltes gràcies!!! i me n'alegro molt que anés mooolt bé el correfoc!!!
Dimna... quin misteri!!!! és que s'han de donar moltes coses juntes... no sabies que marxava, em dius pedorrilla (jejeje) i el que em té més intrigada és això del telèfon!!! la cosa és que tinc al cap això dels números creuats... tinc el record però... aish, no sé qui ets!! no hi ha cap més pista??? :P
Un petonàs a tothom!!!!!!

dimna ha dit...

mmm... pista?
S.T.G

Edurne ha dit...

Ahhhhhh!!!!! jejejejejeje. Si dona!!!!! clar!!!!! es veritat aixo dels numeros del telefon!!!!!! XD Com te'n vas assabentar?? t'ho va dir l'ana??? un petonas nena!! i ja t'aniras passant pel bloc!! ;D