diumenge, 30 de setembre del 2007

De turisme per la ciutat (VI): Marina i Japantown

Hola de nou!!

La meva ruta com a guiri (però guiri de les de debó, de les de la càmera a una mà, mapa a l'altre,...) va continuar pel barri anomenat Marina i he de dir que és un barri molt txulu!!! està bordejant tota la costa, a la part nord de la ciutat i hi unes platgetes petites on la gent s'estira, juga amb els gossos o bé practica tot tipus d'esports i activitats relacionades amb el vent (com no!). Així que volen tot tipus d'estels, fan vela, windsurf,... també és una zona on hi ha molts parcs i un hem va cridar molt l'atenció perquè han fet mini camps de futbol per nens i havia com 10 partits de nens hiperpeques (de 5-6 anyets) jugant, amb els pares animant-los... quina monada!! i després un altre parc amb tot de gespa on la gent estava estirada, jugant a rugbi, llençant-se pilotes de beisbol, volant més estels, fent picnics... vaja, que són llocs per anar a fer el que et roti a l'aire lliure!! us poso una foto de la vista sobre el Golden Gate que tenia la gent que estava a la sorra d'una de les platgetes!




La propera vegada m'he proposat passar el pont de banda a banda, que m'han dit que en una hora has fet l'anada i la tornada! ja us mantindré informats... jejejeje.

La següent parada que vaig fer va ser a Japantown. És un lloc molt petit (i més si es compara amb Chinatown) però té coses molt curioses, com aquests cartells en que posen un dibuix en papiroflexia d'un animal, i després el nom en anglès i amb caràcters japonesos!! em van cridar molt l'atenció perquè estan per tot arreu!!


El més característic de Japantown és la Pagoda, un edifici amb una forma molt peculiar!! i també, si us hi fixeu, els noms dels carrers estan escrits en anglès i també en japonès!! (en aquest cas és Post Street, un dels carrers més coneguts de San Francisco i un dels més llargs!)

2 comentaris:

aerinh ha dit...

Ola again!!! quina passada els parcs quue descrius, mha fet gràcia això dls mini-nens jugant a futbol. Inu en japonès és gos! ara entenc d'on surt Inuyasha (comentari friki patrocinat x mi), cuida't molt i....hi cap una persona a la rentadora de la bugaderia??? fica't-hi!!!!!!!!! volem fotos ejeje...

Edurne ha dit...

Hola!!!! Doncs sí que són txulus els parcs, i n'hi ha un munt!! he d'anar a un que és molt maco de nit... però això serà desvelat en una altra entrega del blog!! és que quan vaig anar no tenia piles a la càmera... vaja tela!!! i no sé perquè no m'extranya el comentari friki venint de tu... XD I de veritat voleu que em fiqui dins de la rentadora???? jejejeje, ei, que si s'ha de fer es fa eh?? però més aviat de la secadora, que és una mica més gran i allà sí que hi cabria!! jejejeje
Un petonàs!!!