dimarts, 6 de novembre del 2007

A SF amb el Jordi (II)

Hola!

Continuu la crònica dels dies de vacances que hem passat el Jordi i jo per SF! el següent dia (el diumenge) vam decidir llogar unes bicis ja que feia mooolt bon dia!! els del lloguer de bicis et donen un plànol amb una ruta que et proposen, que consisteix en passar el Golden Gate i anar a un poble de l'altre banda que es diu Sausalito i després pots triar si quedar-te al poble, dinar allà tranquilament i anar de compres o bé continuar més amunt fins a un bosc que es diu Old Mill Park i en el que hi ha arbres mooooolt alts! i com ja us vaig comentar, ens hem caracteritzat per triar sempre l'opció més llarga i més cansada així que vam fer la ruta sencera fins al parc! però vaig per parts... primera parada, golden gate!! però bueno, no va ser una parada... van ser moooltes parades!!! jejeje. Al Pinxo li va passar el que em va passar a mi el primer dia que vaig anar al pont... que es va tornar boig fent fotos!!! i és que no sé què és el que té el pont però és capaç d'atreure't d'una manera molt especial i no pots parar d'aturar-te i fer fotos o contemplar el paisatge! així que si veiessiu totes les fotos seguides com estic fent jo ara per triar-les veurieu que són del pont de lluny, una mica més aprop, més aprop encara, i ara una mica més aprop i ara des de dins però al principi, desde dins però al mig, desde dins al final i ara torno perque en vull fer una altra... jejejeje. Us en poso 3 que són mooooolt txules!! Debeu estar de que us posi fotus del pont fins als nassos!! XD Però aquestes són diferents a les que ja us vaig penjar!! i ei, m'encanta la tercera!!! a que és txula??? i a que feia molt bon dia?? si és que feia molt de solete!!!




I una vegada passat el pont i després d'estar una estoneta pedelejant (no molt tampoc...) arribes a Sausalito! em va agradar moltíssim!! era com haver canviat completament de lloc, però no només de ciutat sinó que em va fer la sensació d'estar en un poble coster del mediterrani!!! hi ha moltes casetes petitetes a vora de la costa i fa aquella típica olor a aigua salada de quan vas a aquests pobles sabeu?? molt maco el poble!! (és el d'aquí abaix a la foto!)



I com ja us he dit abans, vam anar a l'Old Mill Park, que si tu el miraves al mapa, doncs semblava estar lluny però tampoc gaire... el tio del lloguer ens havia dit que anar de Sausalito al parc era com fer des d'on vam agafar les bicis fins a Sausalito... qui ens manaria fer-li cas... jejeje. Vam començar molt bé, xino xano pel carril bici i vam seguir, i seguir, i seguir i allò no s'acabava mai, però havíem d'estar aprop així que vam dir de continuar! jejeje. I després va haver un moment en que vam entrar en una zona en que vam deixar de tenir contacte amb la civilització... estavem perduts!! jejeje. Però de sobte (i jo crec que del no res!) va aparèixer una dona passejant un gos així que i li vam preguntar i quan li vam dir que estavem perduts ens va dir "sí, segur que esteu perduts, per aquí no ve mai ningú"!! jejeje. Ens va donar indicacions, però encara faltava una estoneta per arribar i per estar segurs, vam preguntar a un parell de persones més i en l'últim moment, encara ens va caler preguntar una última vegada ja que veiem el parc però no sabíem on estava l'entrada... XD No cal que us digui les ganes que teníem d'arribar!!! però va valer la pena el cansament!!! és un lloc molt maco i els arbres realment són moooolt grans! així que vam treure el menjar que havíem portat i vam menjar allà mateix! us en poso un parell de fotos!


Peeeeeeerò... encara ens quedava la tornada!!!! jejejeje. Així que aleeeeee, a agafar les bicis un altre cop!!! i a més teníem l'inconvenient de que havíem de tornar les bicis abans de les 19:00, que és l'hora a la que tancaven els del lloguer de bicis i si ens tancaven havíem de tornar al dia següent i pagar un dia més de lloguer, així que a pedalejar!! el que fa la gran majoria de gent que lloga aquestes bicis és tornar a SF amb un ferry que surt de Sausalito, i nosaltres no havíem de ser menys, així que cap a Sausalito falta gent!! i pedalejant el més ràpid que podíem per arribar al ferry de les 18:00!!! jejejeje. I... vam arribar a temps per agafar-lo!!! però encara ens quedava una última sorpresa... resulta que el ferry que vam agafar no va directe sinó que fa una parada a Tiburón, que és un poble a l'altra banda de la badia, i allà es va quedar una bona estona a que pugés més gent! i el temps anava passant, i s'apropaven les 19:00 perillosament... jejeje. Es posa en marxa un altre cop el vaixell i arribem a port que quedaven 15 minuts per les 19:00 i de sobte un altaveu diu que primer han de baixar tota la gent que no va en bici i després els que porten bicis... a més, havia pujat molta gent en bici a Tiburón així que les nostres estaven enterrades entre moooooltes bicis més... quan vam aconseguir treure-les d'allà (encara em pregunto com!) vam arrencar perquè el lloguer no està justament allà on ens deixava el ferry, i encara ens quedava pedalejar una mica més... i no només nosaltres, sinó que ja us podeu imaginar que la resta de gent que l'havia llogat al mateix lloc estava fent el mateix! jo no sé com vam poder arribar sencers!!! seguíem a un grup que anava obrint camí, esquivant gent, esquivant cotxes, crec que no he anat tant ràpid en bici en ma vida... però...... VAM ARRIBAR!!!! jejejejeje.

Total de distància recorregut: 50Km!!!

Kilos perduts amb l'esforç: 2'5Kg (tranquils, que els vaig recuperar desseguida... XD)

Voltes donades per trobar el lloc: moltes!

Passar un dia taaaant txulo: No té preu!!

Un petonàs guapíssims i guapíssimes!!!! Que vagi molt bé!!!!

PD. No cal dir res sobre l'estat de les nostres cames (i el que no són cames!! jejejeje) després d'haver fet 50Km en bici el mateix dia oi??? XD