dimarts, 6 de novembre del 2007

A SF amb el Jordi (I)

Hola guapes i guapus!!!

Sé que fa mooooolt que no escric, i també després de rebre alguns mails (alguns una mica amenaçadors... jejeje) dient-me que fes el favor d'actulitzar el blog d'una vegada no volia deixar que passés més temps!! Així que començo a explicar-vos els dies que hem passat el Pinxo i jo fent el turista!!! Bufff... com sempre, se'm farà super difícil escollir les fotos però ara molt més perquè en tinc moltíssimes i totes molt txules! (i si coneixeu al Pinxo ja m'entendreu què vull dir amb això de les fotos! jejeje).

El primer dia vam anar a la Coit Tower, que si recordeu és una torre de la que ja us havia parlat però en el seu moment no vaig pujar adalt de tot. Per arribar-hi pots anar en bus o bé per un munt d'escales i, com ja anireu veient a mesura que us vagi explicant el que hem fet durant aquests dies, ens hem caracteritzat per triar sempre la opció més cansada i llarga, així que cap a les escales falta gent! jejeje. Mentres vas pujant vas veient la torre allà adalt i sembla que no arribes mai! XD És aquesta de la foto i està en un lloc molt maco, rodejat de tot de vegetació!



Resulta que després de pagar 4 petrodólares et pugen en un ascensor molt antic i ja adalt has de pujar unes quantes escales (encara més! XD) però una vegada arribes et trobes amb tot San Francisco als teus peus!!! Increïble!! et pots trobar coses com aquestes que us poso a les fotos!! En la primera es veu financial district amb la transamerican pyramid (com no!! XD) i a l'esquerra es veu un trosset del Bay Bridge, el germanet del Golden Gate.

En aquesta altra foto espero que es vegi bé la de pujades que tenen els carrers de SF!!! podeu veure com el carrer de l'esquerra (que és el que millor es veu) fa baixada i després comença a pujar i pujar i pujar?? I el Golden Gate està al fons!!


I per últim, aquesta foto m'agrada molt!! es veu Alcatraz al fons (realment està molt aprop!! jeje) i després a la part d'abaix es veu el Pier 39 i les taquetes fosques que es veuen a unes plataformes al moll a sobre l'aigua són els lleons marins que ja us vaig ensenyar una vegada!! que petitets que se veuen desde la torre i que grans són en realitat!

Després de baixar de la torre, ens vam anar al Pier 39 per veure els lleons marins de prop! mireu quina foto més txula de dos d'ells prenent el solete!!

I després el passeig va continuar per Fisherman's Wharf, i la veritat és que aquest lloc em recorda moltíssim a les Rambles. És el típic lloc on pots anar a passejar el cap de setmana, que està ple de turistes, amb moltíssimes botigues i amb gent pintant retrats o fent alguna actuació per treure's uns calers! I per últim i per a que no us oblideu de mi, us poso la primera foto meva del blog!! jejeje. La Nune i Alcatraz de fons!!