dimarts, 20 de novembre del 2007

A SF amb el Jordi (VI)

Hola!!!

Doncs res, jo continuu amb les nostres aventuretes! al dia següent a Halloween vam llogar un cotxe per a poder descobrir el que hi ha a les afores de la ciutat! I la nostra primera parada va ser Muir Woods, que és un dels parcs naturals que estan més propers a SF! Increïblement maco!!! és un bosc molt txulo on hi ha sequoies que tenen centenars d'anys i arbres altíssims (però molt!). Aquesta foto és de l'entrada al parc, i és la típica que es fan els guiris!! jejeje. He de dir que vam fer moooolt bé d'anar entre setmana ja que gairebé no hi havia ningú passejant per allà i s'estava molt tranquil, ja que m'han dit que durant els caps de setmana és una bogeria!

I una vegada estàs dins del parc et trobes amb arbres tan alts que fins i tot el Jordi va haver de fer 3 fotos i després ajuntar-les per aconseguir que entrés tot un arbre dins la foto que teniu aquí abaix!! jejeje. És com quan vas passejant per Financial District, que vas mirant cap als gratacels que sembla que et vagis a trencar el coll però en arbres en comptes d'edificis!

I és molt txulu perquè han habilitat tot de caminets i rutes que pots fer, mentres et vas trobant explicacions dels arbres que hi ha, o sobre la seva història (incendis que van patir, tancament del parc perque esperaven que algun arbre caigués de mode natural,...) o explicacions de com es va crear el parc, com el van fer parc natural,... Aquesta foto és per mostrar-vos els caminets aquests que us dic! a que és maco??

I per un moment vaig poder arrabassar la càmera al Jordi i li vaig poder fer una foto!! En aquest arbre es podien veure tots els esdeveniments importants que van passar durant la vida de l'arbre! (l'únic que recordo era el descobriment d'amèrica i la resta no els puc llegir bé...). I aquest arbre tenia més de 2000 anys quan es va caure!!!

Aquesta foto és d'una ruta alternativa que vam agafar (us enrecordeu allò de que ens hem caracteritzat per agafar sempre el camí més llarg i difícil?? jejeje, doncs és un altre dels casos!!). Vam agafar una ruta alternativa però no teníem molt de temps, tenint en compte que després volíem anar a un altre lloc, així que vam fer una mica de caminata (que ja us podeu imaginar que feia pujada!!! XD) i vam tornar a la via principal. Però la vista i el camí eren realment macos!!!!

Una altra foto de la Nune havent tornat de nou al camí que seguíem al principi. Tot estava tan calmat i era tan tranquil..... aiiiiisssshhhhh!! aquests americans tenen llocs ben txulus!!

I no podia faltar la foto friki!!!!! resulta que vam arribar a un lloc ple (pleníssim) de marietes!!! no ens podíem explicar el perquè de tantes... i perquè només allà... ni abans, ni després, sinó allà!! hi havia una tanca i tant els pals principals de la tanca (com el de la foto) com els que connectaven aquests pals n'hi havia centenars!!! no havia vist tantes marietes juntes en ma vida!!! jejejeje

I m'he deixat una de les meves fotos preferides de Muir Woods pel final... no us sembla la típica foto que et posaries de fons de pantalla a l'ordinador?? semblava increïble... amb els arbres i els rajos del sol colant-se entre ells... què maco!!! i per cert, una de les característiques del bosc són aquestes formacions de varis arbres formant un cercle... és ben curiós!!

Després d'haver fet un gran passeig per Muir Woods ens vam dirigir cap a Napa Valley. És una zona plena de vinyes i d'on surten els famosos vins de California! ens havien dit que era molt maco i vam poder comprobar que era veritat!! hi ha com dues carreteres principals i agafis una o l'altre tens per davant un camí on a esquerra i dreta pots veure tot de vinyes com la de la foto... és molt maco, aquest color verd daurat que tenen és increïble!!!! l'únic va ser que vam arribar una mica tard ja que totes les bodegues o estaven tancades o tancaven en breu (tanquen com a molt tard a les 5) així que no vam poder fer cap ruta de les que tenen que t'ensenyes les bodegues i que després pots fer tot de tasts dels seus vins però bueno, a mi no m'agrada el vi i el Jordi conduia així que tampoc era molt problema... jejeje. Ara bé, nosaltres voliem veure el paissatge tan característic d'aquesta zona, i això sí que ho vam poder veure sense cap mena de dubte!!! què txulu!!!

I per acabar, una foto de la Nune amb les vinyes al darrere!! per a que no us n'oblideu de mi!! jejeje.

4 comentaris:

Pinxo ha dit...

Ja em direu qui surt més guapo a les fotos, si ella o Jo ("ahí, enseñando chepa"). Obro una votació ara mateix.

Un peto

Pinxo

liliana ha dit...

Mira, el salvapantalles del pinxo! Ai no, que és l'Edurne la mar de maca...jejeje.
Nuneeeeeeeeeeeeeeeee, vuelveeeeeeeeeeeeeeee a casa vuelveeeeeee po navidáaaaaaaaaa....
Ah! I k sàpigues que als meus alumnes de 2on d'ESO, els hi va agradar molt la vostra vivència amb el terratrèmol. Vaig ilustrar el tema amb les fotos del diari. Merci.

Molts petons guapetona!

Edurne ha dit...

Guapíssima!!!! així que els hi vas explicar això del terratrèmol???? ostres, és que deu ni do!!! en serio que es va començar a moure tot i els dos mirant-nos del pal "però què passa aquí???" jejeje.
I sí, ja torno d'aquí a no res!!! torno pels torrons i per la loteria de nadal!!!! (a veure si això fa que hi hagi més sort aques any!!! XD )
Un petonàs!!!

Mireia ha dit...

carai!! quin bosc més bonic!!
això si que em fa enveja, jo també vull estar a un lloc així.
un petó