dimecres, 28 de novembre del 2007

A SF amb el Jordi (VII)

Hola a tothom!!

El següent dia també teníem el cotxe així que vam aprofitar i ens en vam anar a Point Reyes! Point Reyes és una península que està al nord, a unes dues hores i mitja de San Francisco. Aquest lloc me'l va recomanar el meu jefe d'aquí, i fins i tot em va fer un dibuix a la pissarra que té el seu despatx per ensenyar-me on estava!! jeje. Una de les coses més característiques que té és que just a la zona on s'uneixen la península amb la resta de l'estat és per on passa la famosa falla de San Andrés, així que va ser la nostra primera parada!! tenen una ruta turística molt interessant que t'ensenya com es va formar la península, així com tot d'informació mooolt interessant sobre terratrèmols!! i tu vas per allà caminant i ho estàs fent per sobre de la falla!! Però el lloc més impressionant per mi va ser el de la foto que us poso abaix. Resulta que durant el famós terratrèmol del 1906 que va gairebé destruir i cremar tot San Francisco, la valla que veieu a la foto i que abans estava junta es va separar gairebé 7 metres en 10-15 segons pel brutal moviment que es va donar al terratrèmol !!!!!! un podeu imaginar que durant aquests segons, es mogui 7 metres la terra que tens sota els peus???? increïble!!!!!!

Després ens vam dirigir cap a un far molt famós que està just a una de les puntes de la península... i està on Deu va pèrdre l'espardenya!! jejejeje. Però val moooooolt la pena després quan arribes!!! és molt maco!!!! per arribar al far que veieu a aquesta foto has de baixar i baixar i baixar un munt d'escales!!! en total són 302 graons!!


I aquí una foto de la Nune baixant per aquestes escales amb el far com a destí!! XD Bé, he de dir que el problema dels 302 graons no són baixar-los...... sinó pujar-los després!!!! jejejeje.

I una vegada arribes al far... tens tot l'oceà al davant!!! no hi ha res més!! realment estàs a la punta de la península!! el lloc és hiper maco i sobretot, molt tranquil!! només se senten les gavines i les onades que xoquen amb les roques!! us poso 3 fotos que vam fer de la costa i l'oceà estant allà... no em direu que no són maques!! (sobretot m'encanta la tercera, amb el reflexe del sol a l'aigua!!)




De tornada del far vam anar a dinar a un lloc molt txulu, que estava just davant d'una platja que es diu Drakes Beach i s'estava moooolt tranquil... i el menjar era molt bo!!! després de dinar vam estar fent un passeig per la platja!! és llarguíííííssima!!! deu tenir la tira de kilòmetres!!!

I ja vam haver d'agafar el camí de tornada ja que havíem de tornar el cotxe. Així que cap a SF, que hi falta gent!! però abans d'entrar a la ciutat ens vam poder parar en un mirador que hi ha just abans d'entrar a la ciutat i de què vam fer fotos????? mmmmhhhhh...... us ho podeu imaginar???? ja ho heu esbrinat???? molt bé!!!!! del golden gate!!!!! però ei!! que no havíeu vist cap foto com aquesta, que està feta des d'aquest mirador de l'altra banda i es pot veure la ciutat de fons!! (crec que era l'únic angle al que encara no li havíem fet fotos... XD).